12 ημέρες του groomer που παρέχει

από τον Khris Berry
2 Δεκεμβρίου 2019
Πολλές ώρες, πρόσθετη φροντίδα, τοποθετώντας μόνο ένα ακόμη κατοικίδιο ζώο στο πρόγραμμά σας, βοηθώντας έναν ακόμη πελάτη – τις μεθόδους που παρέχουν οι groomers από τον εαυτό τους είναι αμέτρητες. Αλλά, τι γίνεται αν σταματήσετε καθώς και πιστεύετε για τα πράγματα που μπορείτε να δώσετε στον εαυτό σας αυτή τη σεζόν;

Η εποχή της παροχής είναι σε πλήρη εξέλιξη. Οι Groomers παρέχουν τον εαυτό τους καθώς και τα ταλέντα τους σε κατοικίδια ζώα σε όλο τον κόσμο. Πολλές ώρες, πρόσθετη φροντίδα, τοποθετώντας μόνο ένα ακόμη κατοικίδιο ζώο στο πρόγραμμά σας, βοηθώντας έναν ακόμη πελάτη – τις μεθόδους που παρέχουν οι groomers από τον εαυτό τους είναι αμέτρητες. Αλλά, τι γίνεται αν σταματήσετε καθώς και πιστεύετε για τα πράγματα που μπορείτε να δώσετε στον εαυτό σας αυτή τη σεζόν; Ακριβώς εδώ είναι οι δώδεκα μέρες μου να δώσω … στυλ groomer.

Την πρώτη μέρα των Χριστουγέννων, θα πρέπει να δώσετε στον εαυτό σας ένα διάλειμμα. Πάρτε χρόνο για να καθίσετε πραγματικά για μεσημεριανό γεύμα. Περπατήστε μακριά από το τραπέζι σας καθώς και μια βαθιά ανάσα. Πάρτε μια στιγμή για να δείξετε την χρονιά σας στην αγορά περιποίησης καθώς και όλα τα κατοικίδια ζώα καθώς και τους ιδιοκτήτες που έχετε υπηρετήσει. Πατήστε τον εαυτό σας στην πλάτη – εργάζεστε σε μια καριέρα υψηλής ζήτησης με μια φανταστική προοπτική εργασίας για το μέλλον.

Τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων, θα πρέπει να παρέχετε σε όλους τους άλλους ένα διάλειμμα. Οι πελάτες, οι συνεργάτες, τα νοικοκυριά καθώς και οι φίλοι – κανείς δεν κατανοεί το άγχος που θα νιώσετε κατά τη διάρκεια της περιποίησης κατά τη διάρκεια των διακοπών. Άσκηση υπομονής, κατανόηση καθώς και καλοσύνη, ακόμα και όταν είστε κουρασμένοι καθώς και υπερβολικά εργαζόμενοι. Όταν οι συνεργάτες σας τρίβουν τα νεύρα σας. καθώς και όταν ο πελάτης σας ζητά ένα κουτάβι που κόβει το ματ doodle. Αυτό θα περάσει επίσης.

Την τρίτη ημέρα των Χριστουγέννων, επενδύστε στο μέλλον σας. Δώστε στον εαυτό σας ένα ημερολόγιο, καθώς και να κάνετε σχέδια για να πάτε στην προτιμώμενη εμπορική σας έκθεση το 2020 – ή μερικοί από αυτούς. Η εκπαίδευση καθώς και η καινοτομία βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο της βιομηχανίας περιποίησης – βγάζετε και βυθιστείτε στον κλάδο σας.
Διαφημίσεις

Την τέταρτη ημέρα των Χριστουγέννων, δώστε στον εαυτό σας μια νέα συμβουλή ή τεχνική για να γεμίσετε τις διακοπές σας. Από τη βελτίωση του χρόνου στεγνώματος για να βελτιώσετε τα poodle σας – δημιουργήστε μια νέα τεχνική που μπορείτε να παρουσιάσετε κατά τη διάρκεια των γαμπρών σας, καθώς και να απολαύσετε! Η μέθοδος κάνει τέλεια καθώς δεν υπάρχει χρόνος όπως οι διακοπές για να αποκτήσουν εμπειρία καθώς και πρακτική.

Την πέμπτη μέρα των Χριστουγέννων, αγοράστε τον εαυτό σας μερικά ψαλίδια! Ή Clippers. Ή νέους trimmers νυχιών. Ή αντικαταστήστε τον χρησιμοποιημένο ή κατεστραμμένο εξοπλισμό σας. Χρησιμοποιήστε αυτή τη φορά για να αναβαθμίσετε ή να επενδύσετε στον εξοπλισμό σας – είναι η σωτηρία σας για επιτυχία. Βεβαιωθείτε ότι οι συσκευές σας είναι σε εξαιρετική κατάσταση λειτουργίας χωρίς να λείπουν ή να έχουν υποστεί βλάβη. Ενώ αυτό φαίνεται σαν μια ψηλή δυσκολία όταν είστε τόσο απασχολημένοι, φροντίζοντας να έχετε ενημερώσει καθώς και πρακτικές συσκευές θα σας επιτρέψουν να ακτογέψετε με τις διακοπές με λίγο λιγότερο άγχος.

Στις έξι μέρες των Χριστουγέννων, δώρο τον εαυτό σας το δώρο της υγείας. Συνήθης έλεγχος με τον γιατρό σας, τον οδοντίατρο, τον γιατρό, τον θεραπευτή – ό, τι εξειδικεύετε για να σας κρατάτε να τρέχετε. Πολλοί από εμάς παραμελούμε τις δικές μας φυσικές ανάγκες. Θυμηθείτε, το σώμα σας είναι το πιο σημαντικό εργαλείο που έχετε.

Την έβδομη ημέρα των Χριστουγέννων, τα προϊόντα! Πλύνετε, ξηρό, κατάσταση, spritz, ψεκασμό, χρώμα καθώς και λάμψη – υπάρχει ένα προϊόν για κάθε groomer καθώς και ένα groomer για κάθε προϊόν. Ενεργοποιήστε τον εαυτό σας το high-end να δοκιμάσετε κάτι νέο. Τώρα είναι μια φανταστική στιγμή για να επενδύσετε σε προϊόντα για να διευκολύνετε τα καθήκοντά σας, καθώς και τους γαμπρούς σας.

Την όγδοη ημέρα των Χριστουγέννων, δώστε στον εαυτό σας το δώρο ενός σχεδίου προϋπολογισμού για να χειριστείτε τα οικονομικά σας με σύνεση το επόμενο έτος. Οι συμβουλές των διακοπών είναι ένας φανταστικός πόρος για να σας προσφέρει ένα πόδι για τη διαχείριση των οικονομικών σας. Εξοικονόμηση για κάτι ξεχωριστό; Αντιμετωπίζοντας κάρτες πιστωτικού ιστορικού; Ενεργοποιήστε τον εαυτό σας το high-end της διαχείρισης των οικονομικών σας καθώς και του πεπρωμένου σας-κάντε αυτές τις συμβουλές μετράνε!

Την ένατη ημέρα των Χριστουγέννων, θα πρέπει να παρέχετε στον εαυτό σας ένα μασάζ (ή ένα πεντικιούρ ή ένα μανικιούρ ή μια ιατρική ημέρα σπα ή ένα ταξίδι στο κομμωτήριο). Ό, τι σε κάνει να νιώθεις ξεχωριστός, επενδύσεις στον εαυτό σου. Εργάζεστε δύσκολα, καθώς αξίζετε μια ανταμοιβή. Απολαμβάνω!

Την δέκατη ημέρα των Χριστουγέννων, δώστε στον εαυτό σας ένα στόχο. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να ολοκληρώσετε στη βιομηχανία περιποίησης. Επιλέγετε ποια θα επιτύχετε το 2020. Ίσως σκεφτήκατε την πιστοποίηση; Ίσως θέλετε να ανοίξετε τη δική σας επιχείρηση; Επέκταση? Βελτιώστε τις δεξιότητές σας ή τη διαχείριση του χρόνου; Ο στόχος σας μπορεί να είναι τόσο μοναδικός όσο εσείς, οπότε δώστε στον εαυτό σας την ικανότητα να ονειρευτείτε μεγάλη.

Την ενδέκατη ημέρα των Χριστουγέννων, δώστε στον εαυτό σας το δώρο της ασφάλειας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε τα απαραίτητα εργαλεία για να εκτελέσετε ακόμη και το πιο δύσκολο γαμπρό ή νυχιών με ασφάλεια για τον εαυτό σας καθώς και το κατοικίδιο ζώο στη φροντίδα σας. Επιθεωρήστε τα muzzles σας για να βεβαιωθείτε ότι έχετε όλα τα απαραίτητα μεγέθη, ώστε κάθε επισκέπτης να μπορεί να φορέσει μια κατάλληλα προσαρμοσμένη συγκράτηση. καθώς και ενισχύστε τις δικές σας δεξιότητες χειρισμού. Καθώς οι δημόσιες αλλαγές που κατέχουν τα κατοικίδια ζώα, τα κατοικίδια ζώα μας, καθώς και τη μέθοδο που έχουν σχήμα στην κοινωνία. Εξασφαλίζοντας tnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Μαύρη γερμανική ποιμενική κουτάβια – Ένας οδηγός για αυτήν την ασυνήθιστη φυλή
Next post Ανασκόπηση: Οι γάτες στο Catnip