Puppy in Training TV EP13 – Τα κουτάβια GDA και η πορεία του Dimes

Αυτή η ανάρτηση μπορεί να περιλαμβάνει συνδέσμους θυγατρικών. Μπορούμε να κερδίσουμε χρήματα ή προϊόντα από τις εταιρείες που συζητήθηκαν σε αυτήν την ανάρτηση.
Μόλις πρόσφατα, το Δουβλίνο, το κουτάβι μου για τον οδηγό μου στην εκπαίδευση και είχα την ευκαιρία να δουλέψω τον οδηγό μας για το σκυλί του Μαρτίου του Dimes – Race for Babies. Είναι μια καταπληκτική ευκαιρία για εμάς όχι μόνο να αυξήσουμε την ευαισθητοποίηση σχετικά με τους οδηγούς σκύλων και τα κουτάβια, αλλά και να εκθέτουμε το Δουβλίνο σε νέες καταστάσεις και εμπειρίες.
Τυχερός για εμάς ο αγώνας του Μαρτίου Dimes ήταν το καλύτερο στο δρόμο από εμάς στο νησί μόδας στο Newport Beach και πολλοί από τους φίλους μας ήταν εκεί για να βοηθήσουν, συμπεριλαμβανομένων Yuki, Archer, Varrick και Miles.
Έτσι, χωρίς ακόμη περισσότερο adieu εδώ είναι αυτό το εβδομαδιαίο επεισόδιο του κουταβιού στην Training TV.
Επεισόδιο 13 – κουτάβια GDA και η πορεία των Dimes
Εάν ενδιαφέρεστε να χορηγήσετε ένα επεισόδιο κουταβιού στην Training TV, δείτε τη σελίδα χορηγίας μας.

Τα κουτάβια GDA και η μεταγραφή της πορείας του Dimes
Λογότυπο και διεύθυνση ιστότοπου puppyintraining.com
Ναι! Αυτό είμαι εγώ και το Δουβλίνο περπατώντας σε πολύ αργή κίνηση. Σήμερα είμαστε εθελοντικά στο περίπτερο του GDA στην πορεία του Dimes – Race for Babies. Είμαι Colby και είμαι με το Δουβλίνο. Καλώς ήλθατε στο επεισόδιο 13 του Puppy στην Training TV.
Οδηγός Canine Puppy Training με πρωταγωνιστή το Δουβλίνο με το Linus Aussie Shepherd Rescue, όπως και ο Colby ο άνθρωπος και το επάγγελμα του Stetson άλλαξαν τον οδηγό

Έτσι τώρα ξέρετε ότι ήταν στο αγώνα του Μαρτίου του Dimes για μωρά ίσως αναρωτιέστε τι ακριβώς είναι η πορεία του Dimes. Λοιπόν … η αποστολή τους για τη βελτίωση της υγείας των μωρών αποφεύγοντας τις γενετικές ανωμαλίες, την πρόωρη γέννηση και τη βρεφική θνησιμότητα. Εκτελούν αυτήν την αποστολή μέσω προγραμμάτων έρευνας, κοινοτικών υπηρεσιών, εκπαίδευσης και υπεράσπισης.
Υπήρξαν πολλά σε αυτό το γεγονός και ήταν καλή εκπαίδευση για το Δουβλίνο. Περπατήσαμε για λίγο και τελικά βρήκαμε το περίπτερο GDA.
Τα κουτάβια του Δουβλίνου Yuki, Miles, Varrick και Archer βοήθησαν επίσης
Υπήρχαν πολλές καταπληκτικές πληροφορίες στο περίπτερο μας σε σκυλιά οδηγών, κουτάβια και ακόμη και γυαλιά που προσομοιώνουν τους διαφορετικούς τύπους τύφλωσης.
Υπήρχαν πολλά που συμβαίνουν μέσα και γύρω από το περίπτερο μας. Όπως μπορείτε να δείτε, υπήρχε μια τεράστια φουσκωτή διαφάνεια για τα παιδιά. Τόνοι ενηλίκων και παιδιών που τρέχουν και περπατούν δίπλα και πολλούς άλλους ενημερωτικούς περίπτερα πάνω και κάτω από το δρόμο και υπήρχε ακόμη και μια μπάντα που παίζει απέναντι από το δρόμο.

Όταν φτάσαμε για πρώτη φορά το Δουβλίνο επέλεξε να χαλαρώσει για λίγο και να γκρεμίσει σε ένα οστό, αλλά δεν ήταν πολύ καιρό που είδαμε ένα ζευγάρι κλόουν.
Ένα από τα πράγματα που θέλουμε να τελειώσουμε με τα κουτάβια μας είναι να τα συνηθίσουμε σε όλα τα διαφορετικά είδη ανθρώπων, συμπεριλαμβανομένων των ανθρώπων ντυμένοι με κοστούμι. Φαίνεται ότι ο Varrick ήταν λίγο διστακτικός με αυτόν τον κλόουν. Το Δουβλίνο φαίνεται να είναι το ακριβώς αντίθετο και υπερβολικά ενθουσιασμένο για να συναντήσει αυτό το κλόουν.
Μπορείτε να μαντέψετε ποιος είδαμε στη συνέχεια; Κανένας άλλος από τον μοναδικό καπετάνιο Jack Sparrow! Φοβερός! Ένα άλλο άτομο στο κοστούμι μας έδωσε μια άλλη ευκαιρία να κοινωνικοποιήσουμε το Δουβλίνο με μια ασυνήθιστη και νέα εμπειρία. Πρώτα Yuki … Νομίζω ότι το Δουβλίνο πήρε λίγο ζηλιάρη εδώ.
Εργαζόμαστε για τη συμπεριφορά του Δουβλίνου. Γλείφει και του αρέσει να βάζει το στόμα στα χέρια σας … δεν είναι αρκετά δάγκωμα, αλλά δεν είναι πολύ φιλόξενο. Η κατάρτιση πρέπει να αποδίδει γιατί, όπως μπορείτε να δείτε το Δουβλίνο, δεν είναι απολύτως με αυτά τα παιδιά και απλά έτρεξε και ευχαριστημένος από την προσοχή.
Κοντά στο τέλος της ημέρας είδαμε έναν τεράστιο έλεγχο για πάνω από 1,3 εκατομμύρια δολάρια να περάσει … αυτό είναι πολύ δροσερό!

Μετά από ένα πρωί διασκέδασης με παιδιά, κλόουν και καπετάνιος Τζακ συσκευάσαμε και κατευθυνθήκαμε στο σπίτι. Χαίρομαι που μας εντάχθηκαν για αυτό το επεισόδιο του Puppy στην τηλεόραση κατάρτισης. Ελπίζω να σας ευχαριστήσω και θα σας δούμε την επόμενη φορά!
Παρακαλώ εγγραφείτε
Εάν θέλετε να χορηγήσετε ένα επεισόδιο κουταβιού στην εκπαίδευση TV TV PuppyIntraining.com
Τελικές σκέψεις για τα κουτάβια GDA και την πορεία των Dimes
Αυτός ήταν ο πρώτος χρόνος που παρακολουθήσαμε την εκδήλωση του Μαρτίου του Dimes και ήταν μια καταπληκτική εμπειρία για το Δουβλίνο. Παρόλο που το Δουβλίνο ήταν λίγο ενθουσιασμένος που συναντήθηκε τόσο ο κλόουν όσο και ο καπετάνιος Jack Sparrow ήμουν ευχάριστα έκπληκτος που δεν έδειξε καμία ανησυχία ή δισταγμό. Εκτός από τη συνάντηση ανθρώπων στο κοστούμι Δουβλίνο ήταν απολύτως εξαιρετική με όλα τα μικρά παιδιά γύρω του. Και πάλι, ήμουν έκπληκτος γιατί σκέφτηκα ότι θα επανέλθει πίσω στη συμπεριφορά του, αλλά υποθέτω ότι η εκπαίδευση του κουταβιού αποδίδει καθώς δεν είχε χάσει και απλά ενθουσιάστηκε τη στιγμή.

Ελπίζω να ευχαριστήσατε τα κουτάβια GDA επεισόδιο 13 και την πορεία του Dimes!
Πώς έρχεται η εκπαίδευσή σας κουτάβι; Έχετε δουλέψει για την κοινωνικοποίηση του κουταβιού με το κουτάβι σας;
Κορυφαίες επιλογές για τα κουτάβια μας
Καλύτερο παιχνίδι κουτάβι μας αρέσει: Calmeroos Puppy Toy w/ Heartbeat and Heat Packsnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Top 50 Blogs Canine-21-30
Next post Acral Lick Granuloma: Extreme Licking in Dogs