Orange Region Pet Expo 2011

Αυτή η δημοσίευση ενδέχεται να περιέχει συνδέσμους θυγατρικών. Μπορούμε να κερδίσουμε χρήματα ή προϊόντα από την επιχείρηση που αναφέρεται σε αυτήν την ανάρτηση.
Ελέγξτε τις τελευταίες πληροφορίες σχετικά με το PET Expo της Orange Region Pet 2012.
Το πορτοκαλί Pet Expo 2011 είναι ένα από τα προτιμώμενα γεγονότα της χρονιάς, καθώς και είναι ακριβώς γύρω από τη γωνία! Εάν έχετε συμμορφωθεί με το blog μου για λίγο, τότε ίσως έχετε πιάσει μερικές από τις ακτινοβολίες μου για την Ex Expo OC. Η εκδήλωση αυτή πραγματοποιείται κάθε χρόνο στα μέσα Απριλίου στο Orange Region Fair Grounds στην Costa Mesa, CA.
Δεν έχουμε ακόμα όλες τις λεπτομέρειες, ωστόσο δύο από τους προτιμώμενους οργανισμούς μας βρίσκονται συνήθως στην έκθεση κατοικίδιων ζώων στην Orange County. Οδηγός Dogs of America συνήθως έχει ένα περίπτερο καθώς και στο 2010 OC Pet Expo Blog Publish Είχαμε έναν χάρτη της ακριβούς θέσης. Ωστόσο, δεν είμαι ακόμα σίγουρος πού θα είναι το περίπτερο GDA φέτος. Θα προσπαθήσω να πάρω ένα ακόμα δημοσίευσε στο blog όταν έχω αυτές τις πληροφορίες. Το Δουβλίνο, όπως και πιθανότατα, θα προσφερθώ εθελοντικά για να γυρίσω το περίπτερο για τουλάχιστον μερικές ώρες είτε την Παρασκευή, το Σάββατο ή την Κυριακή. Θα σας ενημερώσουμε για αυτό επίσης.
Ο άλλος προτιμώμενος μη κερδοσκοπικός οργανισμός μας είναι οι κυνηγοί. Προσπαθήσαμε εθελοντικά ως αναδόχους γονείς αρκετά χρόνια πίσω, καθώς τους κρατάμε κοντά στην καρδιά μας. Ας ελπίσουμε ότι κάποια μέρα στο μέλλον μπορούμε να τους βοηθήσουμε ξανά. Συνήθως έχουν ένα περίπτερο στο Pet Expo, καθώς θα περίμενα να τα δω για άλλη μια φορά φέτος. Διακώσουν κουτάβια καθώς και τις μητέρες τους κυρίως από το καταφύγιο ζώων του ποταμού

Πορτοκαλί Περιφέρεια Pet Expo 2011
Εκδήλωση: Household Pet Expo της Αμερικής Όταν: 15 Απριλίου, 16, καθώς και 17 ώρες 2011: Παρασκευή, 10πμ – 6μμ. Σάββατο, 10πμ – 7μμ. Κυριακή, 10 π.μ. – 6μμ όπου: OC Fair καθώς και Κέντρο Εκδηλώσεων 88 Fair Drive, Costa Mesa, CA 92626

Εμφάνιση τιμών:
Γενική είσοδος-12,00 $ ηλικιωμένους 60 & άνω-$ 10.00 Παιδιά 6-12-6,00 $ 5 έτη καθώς και κάτω-ΔΩΡΕΑΝ
Έχουν ένα προεξοφλητικό επιτόκιο 2 δολαρίων εάν παραγγείλετε τα εισιτήριά σας στο διαδίκτυο. Ακολουθεί ένας σύνδεσμος για την έκπτωση δύο δολαρίων.
Οι τόνοι των φοβερών υλικών εμφανίζονται στο OC Pet Expo, συμπεριλαμβανομένων των σκυλιών ψεκασμού, του demo k9, των διασώσεων σκυλιών καθώς και των υιοθεσιών, των προϊόντων κατοικίδιων ζώων, των φυλών σκύλων, των σκύλων θεραπείας, των σκύλων βοήθειας, των σκύλων καθοδήγησης, των σκύλων εξυπηρέτησης καθώς και αυτά είναι λίγα πράγματα Μπορώ να θυμηθώ από την κορυφή του κεφαλιού μου.
Μας αρέσει το Pet Pet Expo της Πορτοκαλί Περιφέρεια, καθώς και εξαιρετικά προτείνουμε να πάτε αν είστε σε απευθείας σύνδεση στην περιοχή της Νότιας Καλιφόρνιας. Μερικά από τα προτιμώμενα προϊόντα σκυλιών μας προέρχονται από προηγούμενες εκθέσεις κατοικίδιων ζώων, συμπεριλαμβανομένων πολλών από τα ταξιδιωτικά μας σκυλιά, τα παιχνίδια σκύλων, τα περιλαίμια σκύλων, καθώς και πολλά άλλα φανταστικά προϊόντα κατοικίδιων ζώων. Μην μας εμπιστεύεστε μόνο να δείτε το Pet Expo στην Πορτοκαλί Περιφέρεια για τον εαυτό σας.

Ας ελπίσουμε ότι θα σας δούμε εκεί, καθώς και να έχετε κατά νου το Δουβλίνο, καθώς σχεδιάζω να δουλέψω το Booth Dogs of America, οπότε πληρώστε μας για να πάτε αν επιλέξετε να κάνετε το ταξίδι σε αυτό το Years Orange Pet Pet Expo.
Κορυφαίες επιλογές για τα κουτάβια μας
Καλύτερο παιχνίδι κουτάβι Μας αρέσει: Calmeroos κουτάβι παιχνίδι w/ heartbeat καθώς και ζεστά πακέτα – ιδανικά για νέα κουτάβια. Βοηθά την απλότητα το άγχος και το άγχος στο νέο τους σπίτι.
Το καλύτερο σκυλί μας αρέσει: Bones & Chews Bully Sticks – Όλα τα κουτάβια μας θέλουν να δαγκώνουν, να τσίμπημα, καθώς και να μασούν. Μας αρέσει να χρησιμοποιούμε ραβδιά για να βοηθήσουμε στην εκτροπή αυτών των ανεπιθύμητων συμπεριφορών.
Καλύτερες απολαύσεις σκυλιών Μας αρέσουν: Crazy Dog Train-Me Treats-Χρησιμοποιούμε αυτά ως υψηλής αξίας μας για τα κουτάβια σκυλιών μας.
Καλύτερα φρέσκα τρόφιμα για σκύλους Μας αρέσουν: Ο σκύλος του αγρότη – μερικοί μήνες πίσω ξεκινήσαμε να τρέφουμε το Raven Fresh Dog Food καθώς του αρέσει! Αποκτήστε 50% από την πρώτη σας σειρά από το σκυλί του αγρότη.

Ελέγξτε περισσότερα από τα αγαπημένα μας στη νέα λίστα ελέγχου κουταβιών.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Ανασκόπηση: Οι γάτες στο Catnip
Next post